Navdušujemo za inženirstvo, tehniko, naravoslovje in inovativnost.


Mentorstvo kot ključ do uspeha: kako ga lahko startupi najbolje izkoristijo?

dne 29.10.202429.10.2024

Kraj: Ljubljana

Lokacija: Tehnološki park


V torek, 29. oktobra 2024, ob 15. uri vas vabimo na dogodek "Mentorstvo kot ključ do uspeha: kako ga lahko startupi najbolje izkoristijo?" z Živo Praprotnik, Žigo Zoretom in Rokom Koželjem.

Podjetniki se pogosto soočate z različnimi izzivi pri iskanju prave usmeritve in podpore. Ključno vlogo pri vaši rasti in uspehu lahko zato igrajo mentorji. Mentorstvo vam omogoča, da hitreje napredujete skozi poslovne izzive, sprejemate boljše strateške odločitve in izkoristite nove poslovne priložnosti.

Na delavnici bomo skupaj z gosti raziskovali, kako vzpostaviti uspešen mentorski odnos in kako izkoristiti mentorjevo znanje ter izkušnje za pospešitev rasti podjetja.

Kdaj? 29. oktober 2024 ob 15. uri.
Kje? Tehnološki park Ljubljana.
PRIJAVA: Hitro in enostavno s klikom na gumb PRIDEM!

Komu je delavnica namenjena? Inovativnim startupom in inovativnim podjetnikom, ki želijo pospešiti svojo rast in nadgraditi svoje znanje s pomočjo izkušenih mentorjev. 

Ključne teme dogodka:

  • Vloga mentorja v startupu: kako izbrati pravega mentorja, ki bo razumel in pomagal pri specifičnih izzivih podjejta, ter kakšne so različne vrste mentorstva.
  • Vzpostavitev in vzdrževanje uspešnega mentorsko-podjetniškega odnosa: kako postaviti jasna pričakovanja in cilje v mentorskem odnosu, kako komunicirati ter kako slediti napredku?
  • Praktični nasveti: kako iz mentorstva dobiti največ – z aktivnim sodelovanjem, postavljanjem pravih vprašanj in sledenjem napotkom.
  • Primeri dobrih praks: izkušnje podjetnikov, ki so s pomočjo mentorjev dosegli preboje na trgu. Pogovor z mentorji: kaj jih motivira in kako izbrati prave mentorirance?
  • Kako postati mentor in prispevati k razvoju startup ekosistema: koristi mentorstva za mentorje, kako strukturirati mentorski program in kako sodelovati z inkubatorji/pospeševalniki?